Antonio Cassano (Foto: Reuters)
Antonio Cassano ha explicat el seu calvari amb el coronavirus (Foto: Reuters)
Futbol internacional

Antonio Cassano anuncia per segona vegada en una setmana que es retira després de desdir-se de la primera

El davanter italià va anunciar la seva primera retirada el 18 de juliol, però la decisió va durar ben poc; ara el dubte és si aquest segon anunci ja serà el definitiu

Actualitzat

Antonio Cassano ha donat mostres una vegada més de la volubilitat del seu caràcter en relació amb la seva retirada del futbol professional. Amb 35 anys, el futbolista italià ha tornat a anunciar que plega després de desdir-se del seu primer comiat només dues hores després d'haver-lo fet públic.

El davanter, després de jugar les dues últimes temporades a la Sampdoria, va firmar el 10 de juliol amb el Hellas Verona, un club que acabava de guanyar l'ascens a la Sèrie A. El 18 de juliol va anunciar que deixava el futbol, però només dues hores més tard es va fer enrere i va reafirmar el seu compromís de jugar amb el Verona.

Aquest dilluns 24 de juliol Cassano s'ho ha tornat a pensar, i ha decidit retirar-se. Ho ha fet públic en el compte de Twitter de la seva dona, Carolina Marcialis, on demana perdó a la ciutat de Verona, i als aficionats, directius, tècnics i jugadors del club. El futbolista confessa que amb 35 anys no té motivació per continuar, i que la seva prioritat és estar amb la família.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut