Dani Alves, que va arribar el 2008, decidirà aviat el seu futur (Reuters)
Barça

Alves desmenteix el seu fitxatge pel PSG: "Estic cansat de sentir rucs fotent merder"

El lateral brasiler del Barça ha escrit un contundent missatge al seu perfil d'Instagram acompanyat de dues portades del diari "Marca" on titlla de "rucs" els que parlen en nom seu

Actualitzat

Dani Alves s'ha mostrat molest amb les constants especulacions sobre el seu futur i ha desmentit rotundament el seu fitxatge pel PSG, tal com va avançar ahir Radio Marca. El lateral brasiler del Barça ha publicat un contundent missatge al seu perfil d'Instagram acompanyat de dues portades del diari Marca on titlla de "rucs" els que parlen en nom seu.

"Realment creuen vostès en el que diuen? Estic una mica cansat de sentir rucs fotent merder... Estimo aquest club (F. C. Barcelona) pel viscut i pel que em queda per viure-hi, però si un dia he de deixar-ho, tindré els mateixos ous que m'han fet arribar-hi per explicar-ho i no necessito que cap ruc parli per mi".

Alves, que acaba el seu contracte amb el Barça el pròxim 30 de juny, ha volgut deixar clar que no vol que ningú especuli amb el seu futur professional, malgrat que tot sembla indicar que deixarà el club blaugrana quan acabi aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut