Alexis Sánchez amb la samarreta de l'Arsenal (Reuters)
Alexis Sánchez amb la samarreta de l'Arsenal (Reuters)
Futbol Internacional

Alexis Sánchez reconeix que va defraudar gairebé un milió d'euros a Hisenda mentre era jugador del FC Barcelona

L'ara jugador de l'Arsenal no va declarar correctament els beneficis obtinguts amb els seus drets d'imatge mentre era jugador del FC Barcelona

Actualitzat

El jugador de l'Arsenal Alexis Sánchez ha admès davant del jutge que va defraudar gairebé un milió d'euros a la Hisenda espanyola en els exercicis 2012 i 2013, quan era jugador del FC Barcelona. El davanter xilè busca ara un pacte amb la fiscalia que li eviti anar a judici.

Sánchez ha declarat aquest matí com a investigat davant del titular del jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona, però ho ha fet des de Londres a través d'una videoconferència. La Fiscalia de Delictes Econòmics l'acusa de defraudar prop d'un milió d'euros amb els seus drets d'imatge com a blaugrana.

El futbolista ha reconegut un delicte de frau fiscal amagant a Hisenda que era propietari de la societat instrumental Numidia Trading Limites, amb seu a Malta, a la quals va simular la cessió dels drets d'imatge. Alexis Sánchez no va incloure a la declaració de renda els ingressos derivats de la seva imatge ni a la de patrimoni la seva participació a NTL.

Alexis Sánchez ha tornat la quantitat defraudada, i amb aquesta assumpció de culpabilitat espera arribar a un acord amb la fiscalia que li estalviï anar a judici, com ja va fer Javier Mascherano. Els dos futbolistes comparteixen advocat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut