Actualitat blanc-i-blava

Albert Riera diu que mai no ha deixat de ser el jugador que va destacar al Mallorca

Albert Riera ha assegurat que no ha deixat de ser mai el jugador que tant va destacar al Mallorca. Riera va ser traspassat al Girondins de Bordeus i la temporada passada va tornar a la Lliga espanyola per jugar a l'Espanyol. Amb Lotina no va tenir minuts, no va destacar i va acabar marxant a mitja temporada cedit al Manchester City. El jugador mallorquí ha tornat a l'Espanyol, i amb Valverde és titular i ha recuperat el millor joc. Riera ha explicat que necessitava minuts per tornar a ser el d'abans.

Actualitzat

Per primer vegda, Albert Riera jugarà contra l'equip on es va formar, el Mallorca. La temporada passada, quan l'Espanyol va visitar Son Moix, ell ja havia marxat a Anglaterra. Per això, Riera ha dit que li fa especial il·lusió jugar aquest partit.

L'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres a porta tancada i dissabte a la tarda marxarà cap a Mallorca.

Peixoto va témer el pitjor

El portuguès César Peixoto ha explicat que quan es va tornar a lesionar al genoll contra el Terrassa dimecres va pensar en el pitjor. Peixoto, que estarà unes tres setmanes de baixa, es va lesionar el primer dia que va tornar a jugar després de vuit mesos inactiu per una altra lesió al mateix genoll.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut