Agustí Benedito
Agustí Benedito
Barça

Agustí Benedito i el Barça no es posen d'acord en els terminis de la recollida de firmes per la moció de censura

Benedito demana que aquest termini arribi fins al 2 d'octubre, i el club creu que hauria d'acabar-se el 19 de setembre

Actualitzat

Després de la reunió que s'ha fet aquest dimecres a la tarda entre Agustí Benedito i representants del FC Barcelona a les oficines del club, es manté el desacord entre les dues parts al voltant dels terminis de la recollida de signatures de socis per donar peu a una moció de censura contra l'actual directiva que encapçala el president Josep Maria Bartomeu.

Benedito, l'impulsor de la moció, ha demanat que els dissabtes no siguin considerat dies hàbils dins del termini de 14 dies per recollir signatures, i que aquest comencés a contar a partir del dia que passi a recollir les paperetes i no del dia que el club les va posar a la seva disposició. Això allargaria la campanya de recollida de signatures fins al dia 2 d'octubre.

Els representants del Barça inicialment haurien acceptat que el termini que van fixar inicialment en el 19 de setembre arribés fins al 26 de setembre, però davant la falta d'acord han retirat la seva proposta. Davant d'aquesta situació, Agustí Benedito hauria demanat la mediació del Col·legi d'Advocats. La resposta del club ha estat que la instància mediadora pertinent seria el síndic del soci del FC Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut