Agustí Benedito, a les portes de les oficines del club (@catradioesports)
Barça

Agustí Benedito inicia el procés de vot de censura contra la junta de Bartomeu

L'excandidat a la presidència del Barça s'ha presentat a les oficines del club per sol·licitar les paperetes per impulsar la moció

Actualitzat

Un cop han pogut comprovar que la seva iniciativa tindrà suports, Agustí Benedito i el seu equip han passat a la segona fase: l'excandidat a la presidència del Barça s'ha presentat a les oficines del club pels volts de les 12 del migdia per sol·licitar formalment les paperetes amb què ha de lliurar les signatures demanant la moció contra l'actual junta, encapçalada per Josep Maria Bartomeu.

Agustí Benedito ha explicat com es plantegen aquest repte a la sortida del Camp Nou:

El club té ara de 5 dies per entregar les paperetes a Benedito, que haurà d'aconseguir que un 15% dels socis del club -uns 16.500- firmin a favor de la moció en el termini de 14 dies. Els impulsors de la moció disposaran de tres partits al Camp Nou per recollir suports. Després que Benedito ha passat per les oficines del Barça per presentar la seva solicitut, la Junta del Barça ha reaccionat explicant la seva postura i els terminis del procés que ara comença en un comunicat.    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut