Futbol

Abelardo s'acomiada de l'Sporting de Gijón entre llàgrimes i és substituït a la banqueta per Joan Francesc Ferrer, "Rubi"

El Pitu deixa un dels clubs de la seva vida, però no descarta seguir fent d'entrenador en un futur, després d'agafar-se un temps per descansar. El seu substitut és el català Joan Francesc Ferrer "Rubi"

Actualitzat

El "Pitu" Abelardo ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per acomiadar-se de la seva etapa com a entrenador de l'Sporting de Gijón després de presentar aquest dimarts la dimissió

El ja extècnic de l'equip asturià ha intentat reprimir les llàgrimes infructuosament mentre assumia totalment la responsabilitat de la delicada situació que està vivint l'equip: "No em veia reflectit en l'equip. Tot és culpa meva. La meva marxa era el millor per al club".

Abelardo tenia contracte amb l'Sporting de Gijón fins al 2020, però ha preferit aplanar el camí de la seva sortida per la vinculació emocional que té amb el club: "El més fàcil hauria estat cobrar el meu contracte, però, per a mi, els diners no són el més important."

En les seves emocionades paraules, el "Pitu" ha volgut mostrar el seu agraïment als jugadors, els tècnics i els empleats del club. El president de l'Sporting, Javier Fernández, que l'ha acompanyat en tot moment en la roda de premsa, ha reconegut que l'adeu d'Abelardo no ha estat gens fàcil d'acceptar i li ha volgut donar les gràcies i desitjar-li molta sort.

"Rubi", el nou entrenador

El nou entrenador de l'Sporting de Gijón, Joan Francesc Ferrer "Rubi", ha assegurat en la seva presentació que "faré treballar l'equip". El substitut d'Abelardo estarà acompanyat seus col·laboradors habituals, Jaime Torres, com segon entrenador, el preparador físic Xabi Gil, l'entrenador de porters Diego Tuero i l'adaptador Manu González. Dijous, "Rubi" dirigirà el seu primer entrenament. En tindrà només 3 per preparar el seu partit de debut, a la Lliga, al camp del Betis.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut