Neymar ha estat denunciat per la seva mala actuació al Mundialet de Clubs amb el Santos. (Foto: Reuters)
Neymar ha estat denunciat per la seva mala actuació al Mundialet de Clubs amb el Santos. (Foto: Reuters)
Futbol

Un advocat brasiler denuncia Neymar per "danys morals i materials"

Luciano Caparroz ha explicat a Globoesporte que reclamarà al jugador del Barça 8.400 euros per la gran decepció que va sentir després de la golejada per 4-0 del Barça al Santos, durant la final del Mundial de Clubs del 2011 disputada al Japó

Actualitzat

Luciano Caparroz ha protagonitzat l'anècdota del dia després d'anunciar que ha denunciat Neymar per "danys morals i materials". Caparroz, que és advocat i gran seguidor del Santos, ha explicat en declaracions a Globoesporte que reclamarà 8.400 euros al crac brasiler del Barça.

El motiu, però, és ben sorprenent. L'advocat ha argumentat que es va sentir enganyat després de l'actuació del Santos al Mundial de Clubs del 2011 disputat a Japó, on el Barça va guanyar a la final per 4-0 davant un equip on ni Neymar ni els seus companys van poder fer el seu millor futbol. El lletrat es va gastar 3.200 euros per viatjar al Japó i veure la que era l'estrella del Santos, però es va emportar una doble decepció: "Vaig quedar frustrat amb el resultat i a més després vam saber que Neymar ja estava venut. Em sento enganyat".

El que està clar després de veure aquest cas tant sorprenent és que si la demanda de l'advocat prospera, més d'un aficionat es plantejarà reclamar per danys morals a tots els jugadors que consideri que l'han enganyat.

 

 

Anar al contingut