Jorge Lorenzo pilotarà un Ferrari a les 12 hores de resistència d'Abu Dhabi.

Jorge Lorenzo participarà a les 12 hores de resistència d'Abu Dhabi al volant d'un Ferrari 458 GT3 Challenge Evo

El pilot mallorquí es passarà a l'automobilisme i formarà part de l'equip Kessel Racing amb l'australià Liam Talbot, el britànic Jacques Duvyers i l'italià Marco Zanuttini

Actualitzat

Jorge Lorenzo, campió del món de MotoGP el 2010 i 2012, ha informat que aquest cap de setmana es passarà a l'automobilisme, ja que competirà al volant d'un Ferrari 458 GT3 Challenge Evo a les 12 hores de resistència que es disputen al circuit de Yas Marina, a Abu Dhabi.  

El pilot mallorquí formarà part de l'equip Kessel Racing i tindrà com a companys a l'australià Liam Talbot, el britànic Jacques Duvyers i l'italià Marco Zanuttini. Lorenzo ha arribat aquest dijous a Abu Dhabi i tindrà la seva primera presa de contacte amb el Ferrari 458 i amb els seus companys d'equip. La prova es disputarà el dissabte en dues mànegues de 6 hores, una diürna i una altra de nocturna, separades per un interval de 3 hores.

El balear ja ha disputat algunes proves sobre quatre rodes en la seva carrera, com la Cursa de Campions de Bangkok el 2012 i també algunes proves de resistència, com els 500 quilòmetres d'Alcanyís el 2010, amb un Fiat 500, o les 24 hores de Barcelona, al circuit de Barcelona-Catalunya, amb un Seat León, el 2011.
Anar al contingut