Un gol d'estratègia i la mala punteria de Dongou condemnen el Barça B davant l'Osasuna (0-1)

Eusebio ha utilitzat el mateix onze que havia guanyat al Recreativo i ha fet sortir Adama i Samper a la segona part, tot sense repetir èxit

Un gol d'estratègia perfectament executada a la sortida d'una falta ha donat el triomf a l'Osasuna al Miniestadi. Nino ha estat l'encarregat de transformar-lo al minut 22 i ha condemnat el Barça B a uns 80 minuts de recerca d'una remuntada que no s'ha produït.

L'equip navarrès ha demostrat que és sòlid i prou experimentat per assolir l'objectiu de mantenir un resultat. S'ha tancat lleugerament arran del gol i ho ha fet encara més quan s'ha quedat amb deu homes per la segona groga a De las Cuevas al minut 70 (uns segons més tard també ha anat al carrer l'entrenador, Jan Urban, per protestar).

Els joves blaugranes han atacat amb poques idees, i només han tingut quatre ocasions clares, totes elles amb Dongou de protagonista. Ha fallat sol davant el porter al minut 22 després d'una passada magistral de Gumbau; ha fet una bona centrada que Sandro ha tocat fluix amb la punta de la bota, al 39; ha pentinat dèbilment una altra centrada al 51 i ha rematat alta una pilota franca dins l'àrea petita, al 77. Es podria dir que no ha estat el seu dia, però el seu equip no ha tingut més oportunitats després que Bicho l'ha substituït al 79.

Ni tan sols ha resultat la sortida precipitada de Samper i Adama a la segona part. Eusebio havia repetit l'onze que va vèncer el Recreativo (3-1) la jornada anterior, com si li hagués sortit una vena supersticiosa. No ha tingut sort, més enllà dels malabarismes d'Adama per tot l'exrtrem dret,que han entretingut la parròquia durant un quart d'hora. Poca cosa més.

Sense punts sumats, el filial del Barça queda dissetè a la classificació de Segona A, amb 23 punts, només un per sobre de la frontera del descens.