El Sabadell pateix l'envestida d'un Betis amb candidatura ferma a l'ascens (2-0)

El Sabadell perd amb el Betis en un partit que ha començat rebent ben aviat amb un gol de Ceballos. Els arlequinats han jugat més de 50 minuts amb un home menys i Jorge Molina ha ampliat l'avantatge per als andalusos

Rubén Castro ha donat un ensurt abans del primer minut de partit. Nauzet ha blocat malament el xut del davanter sevillà. Abans que els arlequinats es recuperessin, el Betis ha marcat. Rubén Castro, en una jugada individual, ha centrat enrere perquè Ceballos rematés sense oposició. El Sabadell no ha abaixat els braços i fins i tot ha pogut empatar. Collantes, després de plantar-se davant d'Adán, ha enviat un xut massa creuat. Els andalusos, però, han fet gala de la seva capacitat de sorprendre i Rubén Castro, un altre cop, ha obligat Nauzet a refusar un xut potent. Ha estat l'avantsala del segon gol, obra de Jorge Molina, de cap. El partit encara s'ha complicat més per als arlequinats amb l'expulsió de Nauzet per una entrada a Cejudo. L'àrbitre ha considerat que era una acció manifesta de gol i Álex García ha sacrificat Marcos per fer entrar De Navas.

I ha estat el porter suplent qui ha salvat el que hauria pogut ser un autogol d'Espassandín en un intent d'allunyar una centrada a l'inici de la segona. El Sabadell més apàtic ha tornat a patir les envestides de Rubén Castro, que ha topat amb De Navas. El porter arlequinat també ha evitat un xut amb intenció de Molinero. Agus, a cinc minuts pel final, ha tingut la millor ocasió fins aleshores per apropar-se al marcador. Amb aquesta, és la setena victòria del Betis en els últims vuit partits, una mostra que és un ferm candidat a l'ascens a Primera Divisió.