Jugadors del Reial Madrid, durant l'últim entrenament
Futbol

El Reial Madrid juga a Basilea amb l'objectiu de mantenir el ple de victòries a la Champions

Amb el pas als vuitens assegurat com a primers de grup, Carlo Andelotti reservarà alguns dels jugadors que més minuts han tingut

Actualitzat

El Reial Madrid juga aquest dimecres a la Champions amb tota la feina feta. Els blancs ja tenen assegurada la classificació i el primer lloc del grup, pel que és previsible que Carlo Ancelotti faci alguns canvis en l'onze habitual.

De fet, Pepe ja es va quedar a Madrid i el seu lloc a l'eix de la defensa l'ocuparà previsiblement Varane, mentre també és possible que doni l'alternativa als laterals que juguen menys, Arbeloa i Nacho. Al mig del camp, Asier Illarramendi pot tenir una oportunitat per demostrar que, arribat el cas, pot substituir el lesionat Modric.

El partit també servirà per veure si Cristiano Ronaldo retalla diferències amb Leo Messi amb la particular lluita que mantenen per encapçalar la nòmina de millors golejadors de la història de la Champions.

Amb tot, la gran motivació del Reial Madrid és mantenir el ple de victòries a la Champions. El Basilea, que encara manté opcuions de passar com a segon de grup, no li vol posar les coses fàcils.  

Anar al contingut