Lliga de Campions

El Barça es tornarà a enfrontar al Manchester City en els vuitens de final de la Champions

Tal com ja va passar la temporada passada, el Barça es tornarà a veure les cares amb el Manchester City, vigent campió de la Lliga anglesa, en els vuitens de final de la Lliga de Campions. L'anada, el 24 de febrer, serà transmesa per TV3. La tornada, al Camp Nou, es jugarà el 18 de març

Actualitzat

Al Barça li ha tocat el rival més perillós possible en el sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Per segona temporada consecutiva, l'equip blaugrana se les haurà amb el Manchester City en la primera eliminatòria directa, que es jugarà el 24 de febrer a l'Etihad Stadium de Manchester i el 18 de març al Camp Nou. el partit d'anada serà transmès en directe per TV3. 

El Manchester City és actualment el segon classificat de la Lliga Premier anglesa, a tres punts del Chelsea. Després d'un inici irregular, l'equip de Manuel Pellegrini ha retrobat la seva millor versió i ja encadena set triomfs seguits. La seva gran figura, l'argentí Sergio Agüero, està actualment lesionat, però la seva tornada es preveu per mitjans de gener. Qui sí serà una baixa significativa pel partit d'anada, a l'Etihad Stadium, serà l'exblaugrana Touré Yaya, que està sancionat.  

Si al Barça li ha tocat el rival més perillós, els representants madrilenys han sortit més afavorits en el sorteig. A l'Atlètic de Madrid li ha tocat el Bayer Leverkusen mentre que el Reial Madrid, vigent campió, també té un rival de la Bundesliga, el Schalke 04. 

Zubi: "Serà una gran eliminatòria"

Andoni Zubizarreta, el director esportiu, ha encaixat el resultat del sorteig amb esportivitat: "Serà una gran eliminatòria, amb un gran rival. És un equip que coneixem molt perquè entre altres coses el seu director esportiu és el Txiki Begiristain, que va estar lligat molts anys al Barça. Quan vens al sorteig saps que et pot tocar qualsevol i has d'estar preparat", ha dit. "Nosaltres sempre competim des de la idea de voler la pilota i anar a atacar. Anem creixent. D'aquí al mes de febrer queden molts partits i situacions i veurem com arribem, però evidentment, volem ser als quarts de final". 

El resultat del sorteig: 

Paris Saint-Germain - Chelsea

Manchester City- Barça

Bayer Leverkusen - At. Madrid

Juventus - Borussia Dortmund

Schalke 04 - Reial Madrid

Xakhtar Donetsk - Bayern Munic

Arsenal - Mònaco

Basilea - Porto

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut