Barça

El papa Francesc rep al Vaticà una delegació del Barça encapçalada per Bartomeu

En la recepció oficial a Ciutat del Vaticà, el president del Barça ha entregat al pontífex una samarreta amb el seu nom imprès al darrere, firmada per tots els jugadors de la primera plantilla

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha encapçalat la delegació del club blaugrana que avui, dijous, és de visita a Ciutat del Vaticà. La jornada ha començat amb la firma d'un projecte educatiu solidari i, a la tarda, Bartomeu i la representació blaugrana, formada pels vicepresidents de la Fundació F. C. Barcelona, Ramon Cierco i Ramon Pont, i el directiu Pau Vilanova han estat rebuts en audiència pel papa Francesc.

En aquesta recepció oficial, un Bartomeu somrient ha entregat al pontífex una samarreta del Barça amb el nom "Papa Francesc" imprès a la part del darrere. La samarreta està firmada per tots els jugadors de la plantilla.

"Amb Neymar sempre hem estat coherents"

"Estic molt tranquil sempre, les coses al Barça es fan bé i es fan de forma reflexiva. A vegades, ens podem equivocar o encertar-la, però sempre ho fem pel bé del club i ja ho dic sempre: si hi ha un error, el reconeixem i, quan no n'hi ha, diem que ho hem fet bé", ha dit després de la recepció als mitjans de comunicació.

"Ho hem fet sempre amb la disciplina o amb la coherència que toca al Barça. Jo crec que, en aquest tema, el de Neymar, hem estat coherents durant aquest temps", ha afegit.

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut