Tarda de dues cares: sol o núvols baixos

Diumenge és un dia d'anticicló però no de sol arreu. A banda de les boires, que han tornat a revifar, hi ha núvols baixos a molts indrets, fins i tot amb gotes esporàdiques.

Actualitzat

L'anticicló està centrat a Itàlia, i Catalunya queda dintre del seu radi d'acció. Malgrat tot, l'estabilitat no serà total. Continuarem sota la influència d'una bossa d'aire fred a les capes altes atmosfèriques situada al nord de les Balears.

Dos tipus de temps

La tarda es presenta amb un cel més assolellat o amb núvols més anecdòtics a les comarques interiors del nord del país, mentre que a la resta hi haurà núvols baixos més compactes i extensos, més o menys trencats a estones. Hi ha possibilitat que deixin alguns plugims o ruixats transitoris.

Sense gaire fred

Les mínimes un xic més baixes, tret del litoral i la meitat sud, on els valors de primera hora seran semblants o una mica més alts deguts a l'acumulació de núvols baixos.

Pel que fa a les màximes, tendiran a recuperar-se lleument a punts del Pirineu i l'Empordà, i a baixar en els llocs més tapats per les boires i núvols baixos. En conjunt no hi haurà grans canvis.

I els pròxims dies...

Ens esperen un parell de dies similars, de més núvols baixos cap a l'est i sud del país. La tossuderia anticiclònica arribarà, si no canvien els pronòstics, fins a mitjans de la setmana que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut