Temps mig rúfol

L'inici de la setmana serà anticiclònic i el temps canviarà poc respecte del cap de setmana. Hi haurà molts núvols baixos i boires, i no farà gaire fred

Actualitzat

Arrenca la nova setmana sense gaire moviment atmosfèric. Continuarem dominats per l'anticicló, mentre que la gota freda de les capes altes atmosfèriques es mourà cap a la vertical del golf de Gènova.

Temps rúfol

El dia es presenta amb un ambient rúfol, emboirat o enterbolit a molts indrets. Els núvols baixos i les boires es repartiran per bona part de la costa, la depressió Central, les terres de ponent i la zona de l'Ebre. La costa nord barcelonina seran tan densos els núvols que hi haurà boira pixanera. Cap al Pirineu, temps radicalment diferent amb un gran domini del sol.

Al llarg del dia, els núvols baixos s'esqueixaran a molts indrets, però no desapareixeran del tot. Aquests núvols més compactes poden deixar alguns plugims transitoris, sobretot cap a la costa Daurada.

Sense gaire fred

Les temperatures mínimes seran similars o un parell de graus més altes que les de diumenge, tret de les comarques de Girona on poden baixar un pèl. Hi haurà poques glaçades i seran febles. Les màximes continuaran tocant el sostre dels 16 o 17 ºC, però a molts punts del país quedaran sobre els 14º C.

I els pròxims dies...

Tindrem dies de més o menys núvols, però no s'esperen canvis en forma de pluges significatives. Potser diumenge vinent arribarien alguns ruixats més destacats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut