Un dia d'estiu sense la calor normal de juny

En una setmana passem d'una calor extrema i desbocada a dies amb temperatures inferiors a les habituals per a aquestes dates

Néstor GómezActualitzat

El temps cada cop està més esbojarrat. Després de dues onades de calor inusuals i atípiques, el juny vol compensar aquests excessos amb una clatellada forta de les temperatures.

Dels 40 als 30 ºC

La calor de 40 ºC del cap de setmana ha passat a la història. Dijous, un nou descens de les temperatures, que cauran per sota de les esperades per a aquestes dates, tomba la calor. Les més altes del país amb prou feines s'acostaran als 30 ºC. Compte amb les temperatures de primera hora del dia: poden caure entre 2 i 6 graus respecte als valors de dimecres. Tornen les glaçades i el fred al Pirineu.

Sol i poc ruixats

El temps serà molt assolellat. Només a les comarques de Girona quedaran restes de ruixats durant el matí. A la tarda apareixeran núvols en una gran part del país, la majoria inofensius. Però les nuvolades sí que deixaran alguns ruixats o xàfecs a les comarques de Girona, sobretot entre el Ripollès i l'Alt Empordà. No es descarta algun ruixat al vespre a la costa central i cap al massís del Port.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut