Tarda de cel variable

Acabem la setmana amb núvols i clarianes i amb poques perspectives de canvi

Alberto AlcántaraActualitzat

No hi ha grans novetats en aquesta última jornada de la setmana. L'anticicló marca la pauta, mentre que la pertorbació que rellisca per les capes altes atmosfèriques va cap al nord d'Àfrica i està massa lluny per afectar-nos de manera més clara.

Cel variable

Sol, núvols i boira són els protagonistes de diumenge. La boira ha tornat a dominar el matí cap al ponent i el nord de la vall de l'Ebre, però ha acabat per aixecar-se, i a migdia només hi havien restes de núvols més trencats, més abundants cap a la Terra Alta. El matí ha estat radiant a l'entorn del Pirineu.

De cara a la tarda, sol i núvols es repartiran el territori. Farà més sol al Pirineu i cap a la costa Brava. Hi haurà núvols residuals a zones del prelitoral central i sud, punts de la Catalunya Central i el sector de ponent. Novament, si cau alguna gota serà de forma anecdòtica. 

Ambient poc fred en general

La temperatura canviarà poc respecte dissabte. En tot cas a primera hora hem tingut valors una mica més alts en conjunt, mentre que a migdia pot baixar molt lleugerament en general. Com la boira ha marxat, cap a ponent tindrem màximes més altes. Poques glaçades al Pirineu i prepirineu, i extrems de fins a 17ºC.

I dilluns...

Un dia més de temps anticiclònic, amb grans clarianes però també amb núvols baixos o boira matinal cap al centre i a ponent, i núvols prims a la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut