S'acosta un cap de setmana llarg amb pocs canvis

El temps de les properes jornades donarà poc joc a altres variables meteorològiques que no siguin el sol i la boira, però l'estabilitat no serà total.

Actualitzat

L'estabilitat atmosfèrica serà acusada a la superfície, malgrat que divendres, cap al tard, ens creuarà un sistema frontal pel Pirineu. Els pròxims dies podem tenir petites novetats de la mà d'una petita bossa d'aire fred en les capes altes atmosfèriques.

Sol esmorteït i boires

La tarda de divendres ens portarà més núvols alts i mitjos, que esmorteiran el sol. Seran cada cop més densos. Aquests núvols aniran associats a un sistema frontal que fregarà el Pirineu a darrera hora del dia i que podrà deixar quatre gotes. A la plana de Lleida, les boires tornen a ser presents i localment persistents, amb un ambient ben fred durant tot el dia. Les boires matinals també han aparegut a d'altres indrets del país, tant a les fondalades d'interior com a punts de la costa, però ja s'han dissipat en la majoria dels casos.

Ambient contrastat

Compte amb el contrast tèrmic entre el matí i el migdia. Caldrà anar vestits com cebes, per capes, més abrigats a primera i darrera hora del dia i més lleugers al migdia. Tot i això, aquest divendres ha començat amb valors de primera hora una mica més alts. Les màximes baixaran, sobretot a punts d'interior.

I els pròxims dies...

Temps anticiclònic, matisat per aquesta petita bossa d'aire fred. Dissabte, el front acabarà de marxar, i pot provocar algun ruixat feble i molt minso al Pirineu o extrem nord-est. Quedaran més núvols residuals cap a la costa, tant dissabte com diumenge. Sol i boires alternaran a la resta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut