Es consolida l'estabilitat amb només sol

El temps assolellat i una mica càlid per aquestes dates donen lloc a l'estiuet de Sant Miquel

Néstor GómezActualitzat

Aprofitem aquestes jornades de bon temps perquè s'esperen canvis a finals de setmana. Ara per ara, l'estabilitat atmosfèrica serà total a la conca del Mediterrani. La presència d'un potent anticicló permetrà pressions superiors de 1.025 hPa o més. A l'observatori de l'Estartit, la pressió d'ahir vespre, amb 1029 hPa, ha estat la més alta en un mes de setembre des del 24 de setembre de 1983.

Sol i boires matinals

Temps radiant de sol arreu del país. Els pocs núvols que hi haurà seran de tipus baix al litoral de Tarragona, des del Camp de Tarragona fins al delta. També sorgiran boires matinals en algunes planes interiors com la d'Osona i a la Selva. A la tarda, només es veuran alguns núvols sobre les muntanyes del prelitoral, sense amenaçar pluja.

La calor no afluixa 

L'absència de moviment meteorològic farà que les temperatures es mantinguin molt similars a les de dimecres. La calor serà moderada amb els valors més alts del dia a tocar dels 30 ºC al pla de Lleida i a la vall de l'Ebre.

I els propers dies...

El temps estable acabarà divendres, un dia per aprofitar. El cap de setmana arrencarà amb una tarda de dissabte de ruixats i tempestes pel pas d'un sistema frontal. Les temperatures poc variaran fins dissabte.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut