Diumenge força assolellat i amb temperatures més altes

Farem un pas més cap a l'estabilitat. El vent perdrà força i el sol tornarà a dominar en general. Les temperatures pujaran

Actualitzat

El petit moviment de l'anticicló farà que el vent perdi força. L'aire fred de les capes altes atmosfèriques estarà més retirat. El temps serà més encalmat.

Més sol

La tendència a l'estabilitat ens deixarà un matí de sol en general, tret de  punts del nord-est, on hi haurà alguns núvols baixos. També estarà tapat al vessant nord del Pirineu, amb alguns plugims transitoris. A partir de migdia reapareixeran les nuvolades de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, amb possibilitat d'alguna gotellada de tarda. A la resta es mantindrà poc ennuvolat.

Temperatures diürnes en ascens

Esperem temperatures matinals molt similars a les de dissabte, potser una mica més altes per efecte del mestral i la tramuntana cap a l'Empordà i la costa Daurada. Les temperatures màximes poden pujar una mica, Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, tret de punts de l'Alt Empordà on pujaran lleugerament. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà arreu.

I dilluns...

Continuarem amb un temps bastant marcat pel sol i amb presència de vents moderats cap a l'Alt Empordà. Possibilitat d'algun ruixat al terç nord.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut