Tarda de núvols en augment

Diumenge no farà net del tot. La precipitació es reactivarà al vessant nord del Pirineu cap al vespre

Alberto AlcántaraActualitzat

La retirada del front farà que el temps s'estabilitzi de manera parcial i transitòria, però no farà net del tot. Al llarg del dia anirà entrant una mica d'aire fred per les capes altes atmosfèriques. A última hora també arribarà un sistema frontal.

Núvols i clarianes

El dia començarà amb grans clarianes en general, però també esperem alguns bancs de boira i núvols baixos, localitzats a la depressió Central, a punts de l'Ebre i a l'entorn del litoral i prelitoral Central. En el cas del litoral i prelitoral, serà difícil veure alguna gota, després d'alguns ruixats tímids que s'han donat de matinada. A banda, pot entrar algun núvol prim pel terç nord.

La tarda es preveu més enterbolida, per l'entrada de núvols alts i mitjans per l'oest, i pel creixement de més nuvolades al quadrant nord-est. No es descarta algun ruixat en aquest sector, més probable a l'entorn del Montseny. La cota de neu voltarà els 1.200 metres. Al Pirineu continuarà al voltant dels 1.000. La precipitació es reactivarà durant la segona meitat de la tarda i el vespre al vessant nord pirinenc.

Més fred

Esperem un matí més fred, amb una temperatura de primera hora d'entre 2 i 6 graus més baixes, amb davallades superiors. A migdia, la temperatura també quedarà una mica més curta a la meitat oest de Catalunya. Pot pujar una mica a punts del litoral i prelitoral nord. Estarem entre 10 i 15ºC a la major part de Catalunya.

I dilluns...

Encara estarem sota la influència d'un solc d'aire fred en altura. El dia serà de núvols abundants i poca precipitació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut