Dissabte de pocs núvols i temperatures en ascens

RedaccióActualitzat

Encetem el cap de setmana amb un canvi de dinàmica. El vent de mestral i la tramuntana desapareixeran a partir de mig matí, i els vents del sud s'imposaran. Les temperatures i la xafogor començaran a recuperar-se.

Núvols residuals

El temps serà força estable, però encara esperem alguns núvols residuals. Durant el matí estaran localitzats entre la costa Central i la costa Brava. No descartem algun ruixat matinal en aquest sector.

A la tarda esperem alguns núvols prims que dibuixaran algunes teranyines al cel. També creixeran nuvolades a punts d'interior del nord-est, tot i que en principi no derivaran en tempesta. Els núvols tendiran a desfer-se cap al vespre, i d'aquesta manera quedarà una matinada de bones condicions per a l'observació dels Perseids. Encara estarem molt pròxims al màxim. No us deixeu la jaqueta.

Temperatures en augment

De mica en mica, l'estiu recuperarà el pols. La temperatura pujarà, tant la mínima com la màxima. Serà una pujada modesta en conjunt, però també pujarà la xafogor, i això augmentarà la sensació de calor. Els màxims estaran situats al voltant dels 31 o 32 ºC.

I diumenge...

Serà un dia de pocs núvols i d'un nou ascens de la temperatura, que s'acostarà a valors més normals per a l'època de l'any.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut