Ingredients anticiclònics en un dia d'estabilitat

Paraigua desat i ben desat. Tenim al davant un bon grapat de dies tranquils, amb poques novetats

Néstor GómezActualitzat

Fins divendres les altes pressions es mantindran immòbils a tot el sud Europa. Només una petita línia d'inestabilitat ens creuarà divendres i obrirà la porta del vent i poc o gens la porta de la pluja o neu, així que caldrà esperar fins a mitjans de la setmana, si voleu obrir el paraigua.

Sol i poc més

L'estat del cel no oferirà gaires variacions respecte als darrers dies. El sol serà el gran dominador de la jornada, amb boires matinals que tornaran a estendre's pel pla de Lleida i seran més persistents al nord de la plana, cap al nord de la Noguera, l'Alta Segarra i alguns punts de l'est del Solsonès. Potser veurem com el cel perdrà una mica de blavor per ser més blanquinós. En tot cas, amb un sol lluent.

Carnestoltes arriba amb mànigues de camisa

Durant aquest dies el Carnestoltes arribarà a les ciutats i pobles del país i enguany, es podrà passejar amb roba prima. Les temperatures de dimecres seran ben suaus, amb valors que pujaran per sobre dels 20 ºC als pobles a tocar de l'Ebre, al Camp de Tarragona, al prelitoral de Barcelona, al pla de Bages i a l'àrea de Girona.

I els propers dies...

El primer canvi atmosfèric arribarà divendres, de la mà d'un sistema frontal. Ara bé, sembla que vindrà amb vent, però sense precipitacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut