Dimecres amb més sol

RedaccióActualitzat

Dimecres serà un dia força tranquil, de treva meteorològica abans de l'arribada d'una nova tongada de tempestes més intenses i extenses el dijous. La tramuntana i el mestral marxaran.

Menys nuvolades

De nou la matinada pot deixar alguns ruixats i tempestes sobre el mar, amb possibilitat que toquin la costa de manera esporàdica a l'entorn de la costa Central. El dia s'aixecarà amb núvols residuals entre el nord de la costa Daurada i el sud de la Brava. A la resta, farà sol.

Durant la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya, al Pirineu, al prelitoral i a zones d'interior del nord-est. No es descarta algun ruixat molt aïllat i minso al voltant del Montseny o les Guilleries. Cap al vespre, els núvols tornaran a augmentar per la costa sud.

Temperatura

L'ambient continuarà en la línia d'aquests últims dies, amb valors una mica més baixos a primera hora i una calor molt raonable durant les hores centrals del dia. Estarem entre 28 i 34 ºC a un gran part del territori, una mica menys a punts del Pirineu i una mica més a punts de ponent.

I dijous...

Nova entrada d'aire fred per les capes mitjanes de l'atmosfera, i tornada als episodis de tempestes localment intenses. La pluja podria començar per l'extrem sud, i després arribaria a més comarques.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut