Dia de sol, i s'albira un pont amb molts elements

Dimarts serà el dia més assolellat de tota la setmana. Tot i així, apareixeran alguns núvols prims i nuvolades a la tarda. I de cara al pont de l'1 de maig, el temps ens donarà una mica de tot, estones de ruixats i estones de sol. Calor cap a finals de setmana.

Néstor GómezActualitzat

L'atmosfera es tranquil·litza amb una forta pujada de la pressió atmosfèrica. Si dilluns la pressió atmosfèrica rondava els 1.000 hPa, dimarts s'acostarà als 1.020. Això dificultarà el creixement dels núvols i reduirà l'aparició dels ruixats. Les ventades de les darreres hores han arribat als 113 km/h a Portbou i 93 a Tortosa.

Sol i vent. Fins al migdia, el temps serà ben tranquil, amb un gran domini del sol i acompanyat d'una tramuntana forta fins a mig matí. A la Vall d'Aran apareixeran alguns bancs de boira matinals i núvols que es trencaran i desapareixeran cap al migdia. A la tarda creixeran núvols a les zones de muntanya del Pirineu, Serralada Transversal i al prelitoral nord. No es descarta alguna gota puntual cap a la Garrotxa, el Ripollès o la Selva. A les Terres de l'Ebre s'enteranyinarà el cel. La tramuntana a la tarda serà feble.

Temperatures suaus. El cel serè de la nit farà que de bon matí les temperatures siguin una mica més fresques. Encara amb valors lluny de glaçades. Pel que fa a les màximes, cauran una mica, però els valors més alts del dia encara rondaran els 24 ºC.

I els pròxims dies...

Si teniu la mirada en el cap de setmana, més llarg del que és normal per la festivitat de l'1 de maig, el temps pinta càlid i amb una mica de tot en funció de l'indret. Sembla que no tindrem un cel del tot serè. Lluirà el sol però una mica esmorteït per núvols prims. Tot indica que els ruixats es concentraran al Pirineu de Lleida, sobretot durant la tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut