Persisteixen les pluges i apareix el sol

En aquest petit país, anomenat Catalunya, tindrem tot tipus de temps

Néstor GómezActualitzat

El paraigua encara farà servei a bona part del país, amb pluges que encara seran intenses. De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya manté els avisos per intensitat de pluja a les comarques de Girona i a la costa i prelitoral Central.

Pluges i sol

Les pluges durant el matí es concentraran a les comarques de Girona i Barcelona, localment intenses. Quedaran ruixats febles a les comarques del Pirineu i Prepirineu. A les comarques de Ponent i de les Terres de l'Ebre s'obriran clarianes. A la tarda, persistiran les pluges als mateixos indrets que durant el matí, amb la diferència que les precipitacions més intenses només descarregaran a la costa entre el Garraf i el Maresme. De cara a la nit les pluges hauran marxat de tot el territori, i les clarianes s'imposaran arreu.

Ambient de tardor

Les temperatures davallaran fins a situar-se en el valors clàssics d'aquesta època de l'any. Les temperatures diürnes més elevades es donaran cap a Ponent i interior de les Terres de l'Ebre perquè farà una mica més de sol, amb màximes de fins a 24 ºC.

I els propers dies...

Ja haurà passat la inestabilitat més gran de la setmana. Tot i així, els núvols encara ens acompanyaran divendres i dissabte, possiblement sense precipitacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut