Dia amb més núvols i s'ensuma un canvi de temps

A poc a poc s'acosta un tímid canvi de temps que obrirà les portes a altres de més contundents la setmana que ve

Néstor GómezActualitzat

L'anticicló que fa tants dies que ens acompanya va marxant cap als països de l'est i, aquesta situació, obrirà les portes a l'arribada de sistemes frontals i d'aire fred procedent de l'Atlàntic. El canvi de temps serà contundent de cara a la setmana entrant.

Cel enterbolit

Diem adeu al cel serè dels últims dies. Avui serà un dia assolellat, però amb un cel variable. Una fina capa de núvols prims deixarà el cel blanquinós i s'estendrà, més o menys, per tot el país. En paral·lel, apareixeran núvols baixos o boires a la costa de l'Alt Empordà, al Rosselló, al Bages, al Vallès i cap al delta de l'Ebre. Els núvols augmentaran de cara a la tarda i al vespre per l'oest del país. Ara com ara, sense precipitacions.

Temperatures més altes

Persistirà, un dia més, el contrast de temperatures amb un matí fred i un migdia agradable. El fred i les glaçades s'estendran per les valls del Pirineu i les conques i planes interiors. En canvi, l'ambient serà ben agradable i suau al migdia, amb valors que tocaran els 22 ºC.

I els pròxims dies...

Divendres arribaran les primeres gotes al Pirineu occidental, poca cosa. Dissabte també se n'esperen, però poc abundants. La suma de les dues situacions provocarà un marcat descens de les temperatures.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut