Dia de paraigua i botes d'aigua

S'espera un dia gris, plujós i sense fred. Un dia ben típic de primavera. El sol tornarà dimecres

Néstor GómezActualitzat

El temps estarà encapçalat per una petita i activa borrasca que viatjarà des de Castelló fins a les Balears. Al llarg d'aquest viatge, la pertorbació ens enviarà vent de llevant, carregat d'humitat, que es traduirà en un cel gris i plujós. Des de que va començar a ploure, els registres són abundosos superat els 60 mm al Pirineu i els 40 al prelitotal.

Pluja a dojo 

La pluja no ens sorprendrà. Ens ha acompanyat de matinada a gran part del país. Durant tot el dia, el cel estarà cobert arreu i les pluges arribaran a tots els racons del país. Seran més abundants durant la primera meitat del dia. Els registres més importants superaran els 50 mm al Pirineu i prelitoral, si bé en alguns punts es poden enfilar molt per sobre d'aquesta xifra. A partir del vespre, les pluges començaran a remetre. Nevarà força, però a cota alta, cap als 1.900 metres.

Temperatures més baixes

El cel cobert de la matinada i l'ambient humit faran que les mínimes es mantinguin suaus, sense glaçades fora de les cotes altes del Pirineu. Les màximes, en canvi, baixaran per l'absència de sol. Els valors més alts del dia amb prou feines arribaran als 16 o 17 ºC.

I els propers dies...

El sol tornarà dimecres acompanyat d'un ascens de les temperatures. Els següents dies farà més sol, però també hi haurà ruixats cada dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut