Cartell de La Marató 2018, dedicada al càncer
Cartell de La Marató 2018, dedicada al càncer
Presentació "La Marató" 2018

La història real d'una dona que supera un càncer de mama centra la campanya de La Marató

Es presenta la campanya de sensibilització i difusió sobre el càncer de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 2018

Aquest dimecres 17 d'octubre, a les instal·lacions de TV3, s'ha presentat la campanya de sensibilització i difusió de la propera edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que es dedicarà al càncer. La protagonista de la campanya gràfica és l'Elisenda Escriche, una dona que ha superat un càncer de mama. 

Una sèrie d'instantànies, acompanyades de l'eslògan "La investigació dona vida", mostren el procés viscut per una persona fins a arribar a la curació, fent èmfasi en la capacitat de la recerca per augmentar la supervivència i la qualitat de vida dels pacients. 

A la presentació hi han participat la vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, Núria Llorach; el director de la Fundació, Lluís Bernabé; el director de Comercial i de Màrqueting de la CCMA, Martí Patxot, i el cap de servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Duran i Reynals i director de recerca corporativa de l'Institut Català d'Oncologia, Ramon Salazar.

També hi ha participat el grup Blaumut, que ha interpretat la cançó "Partícules", un tema inèdit que ha fet expressament per al vídeo divulgatiu d'aquest any que té l'objectiu de sensibilitzar els joves sobre el càncer.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio se celebrarà el diumenge 16 de desembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut