Màlaga

Zapatero diu que Álvarez passarà a la història per ser la que ha fet més quilòmetres d'AVE i d'autovies

José Luis Rodríguez Zapatero ha participat a Màlaga en un acte de precampanya electoral. Amb la seva presència ha donat suport a Manuel Chaves que opta a la reelecció com a president de la junta andalusa i a la cap de llista socialista per aquella demarcació que no és altra que la ministra de Foment Magdalena Álvarez. Mentre que Álvarez s'ha comparat amb Indalecio Prieto a causa de les crítiques que rep, Rodríguez Zapatero ha deixat molt clar que no pensa rellevar-la del càrrec i ha posat èmfasi en tota la feina que ha fet.

Actualitzat
El president espanyol ha aprofitat la seva presència a Màlaga per trencar una llança a favor de la seva ministra de Foment. De Magdalena Álvarez, n'ha dit que serà la ministra de tota la democràcia que més quilòmetres d'alta velocitat i d'autovies ha portat a terme i ha afegit que "qui no fa res, no té problemes, però qui fa moltes obres pot tenir algun problema".

La controvertida Magdalena Álvarez ha viscut un bany de masses a la seva terra després de setmanes de crítiques pel fiasco de les obres de l'AVE a la seva arribada a Barcelona. Ella assegura que busca consol en el record de "la campanya despietada" que va patir l'exministre socialista en els anys trenta, Indalecio Prieto, per part de la dreta espanyola, contra qui, per ridiculitzar-lo, van batejar com "el túnel del riure" la infraestructura que uneix a Madrid les estacions d'Atocha i Chamartín.

La ministra de Foment ha garantit que, malgrat no tenir la seva estatura política, sí que té la força de voluntat i la fermesa dels socialistes i la dignitat d'una malaguenya. Ha denunciat que la dreta no vol que Espanya prosperi i ha acabat el seu parlament amb un contundent "abans partida que doblegada", amb un marcat accent malagueny.

La titular de Foment ha apostat per recordar amb la "r" de Rajoy i de Rato, dos garrepes, segons les seves paraules, i ha assenyalat que ha estat una ministra amb "la memòria suficient per portar tot el que va oblidar el PP".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut