Barça

Xavi rep l'alta i entra a la convocatòria pel compromís de dimecres a San Siro, Villa en queda fora i Adriano és baixa

Xavi va rebre ahir l'alta mèdica després de la sessió i serà a les ordres de Jordi Roure per al partit de dimecres a San Siro. En canvi, Adriano continua amb molèsties als isquitiobials de la cama dreta i serà baixa. Villa, tot i tenir l'alta mèdica, ha acordat amb el tècnic quedar-se a Barcelona per recuperar-se del tot d'un còlic nefrític que l'ha debilitat excessivament.

Actualitzat
El Futbol Club Barcelona va tornar ahir als entrenaments a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, després de la jornada de descans de diumenge. Tant Xavi Hernández com David Villa van tornar a la dinàmica del grup, però només el català va entrar a la convocatòria per al partit de dimecres contra l'AC Milan. L'egarenc, plenament recuperat d'un trencament de fibres a la cama dreta, va rebre ahir l'alta mèdica després de la sessió.

Villa, tot i tenir l'alta mèdica i entrenar-se amb la resta de companys, ha acordat amb el tècnic quedar-se a Barcelona per recuperar-se del tot d'un còlic nefrític que l'ha debilitat excessivament. Una alternativa menys per al joc d'atac que el Barça no deixarà de desplegar a Milà.

Adriano encara té molèsties als isquiotibials de la cama dreta i va fer treball individual de fisioteràpia. El jugador serà baixa per a aquest partit.

La nota curiosa del dia va ser la presència a l'entrenament del porter del Barça B Oier, que va treballar amb el primer equip.

La llista de convocats per al partit de dimecres és la següent: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song, Tello i Oier.

Sobre el partit contra el Milan de dimecres, Pedro va confessar que té "moltes ganes" de reprendre la màxima competició europea, després de la parada hivernal. "Estem en bona dinàmica i venim d'un partit bo contra el Granada, on vam haver de treballar molt i patir. Estem en bona línia i esperem fer un bon partit", va asseverar. Però el Milan, va matisar, és "un equip que sempre ha estat difícil, pels títols que té i perquè és un club històricament molt gran, amb jugadors molt perillosos i molt bons. Serà un partit difícil."

"Són igual de perillosos que fa unes temporades, pot passar de tot i cal estar molt concentrat. És difícil elegir un favorit en aquestes eliminatòries", va admetre Pedro. "Sortirem a jugar igual que sempre ho fem, amb les nostres armes i a intentar sortir a l'atac. En aquests partits és important marcar gols a fora de casa."

Finalment, sobre la seva situació personal a l'equip i la necessitat de millorar les seves xifres golejadores, Pedro va explicar que es troba "còmode sobre el camp", encara que, com qualsevol davanter, li agradaria "marcar més gols". "Però mentre l'equip vagi guanyant, sumant en Lliga i avançant a les competicions, serà el més important", va concloure.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut