Mundial 2010

Vicente del Bosque evita caure en l'eufòria i afronta el duel amb Alemanya amb prudència

Espanya s'ha tret un pes de sobre ja que, per primer cop en la seva història, s'ha classificat per a les semifinals d'un Mundial. El triomf davant el Paraguai ha donat al combinat estatal una confiança que, a l'espera del bon futbol, pot ser vital per al decisiu enfrontament de semifinals contra Alemanya dimecres que ve. Vicente del Bosque vol evitar que els seus homes caiguin en l'eufòria i s'està mostrant prudent en totes les seves declaracions. Aquest diumenge, els titulars han treballat en la recuperació al gimnàs mentre que els suplents s'han exercitat a ritme suau. Dilluns començarà la feina de debò.

Actualitzat
Mentre els titulars davant el Paraguai han treballat al gimnàs els suplents ho han fet sobre la gespa però a un ritme molt suau. No serà fins dilluns quan tots comencin a preparar el partit amb Alemanya. Només Albiol i Cesc, tocats, han entrenat al marge però s'incorporaran a la rutina habitual de l'equip només començar la setmana. 

Després d'assegurar-se la classificació per a les semifinals, la selecció espanyola viu un moment molt dolç però és conscient que el duel amb els germànics no serà un passeig, com ho va ser la final de l'Eurocopa d'ara fa dos anys. Així ho ha dit Vicente del Bosque, que respecta molt el rival de dimecres. El salmantí no creu que Alemanya busqui la revenja amb Espanya per la derrota de Viena tot i que espera un rival de molta més entitat. Tècnic i jugadors coincideixen a l'hora de qualificar Alemanya com el millor equip del que portem de Mundial, però confien, també, en el seu estil i les seves possibilitats malgrat que Espanya encara no ha rendit al màxim nivell. Dimecres tindrà una bona ocasió per redimir-se.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut