Mundial 2010

Miroslav Klose no tem Espanya i diu que Alemanya ha millorat respecte a l'Eurocopa del 2008

Espanya no es trobarà la mateixa Alemanya a la qual va derrotar en la final de l'Eurocopa del 2008. Han passat només dos anys però Joachim Löw ha sabut renovar la selecció germànica fins a construir un bloc letal al contraatac. Les convincents victòries davant Anglaterra i l'Argentina han convertit els teutons en uns ferms candidats al títol que, dimecres, aspiren a venjar-se d'Espanya per la derrota patida a Viena en l'última Eurocopa. La "roja", doncs, no faria bé de confiar-se. Així ho ha advertit aquest diumenge l'alemany Miroslav Klose. El davanter ha reconegut la qualitat espanyola però també ha dit que Casillas, Villa i companyia no són pas invencibles.

Actualitzat
Alemanya és una de les sensacions del Mundial i Miroslav Klose, un dels seus jugadors més destacats. El davanter del Bayern de Munic ha marcat quatre gols i és a només un de convertir-se, juntament amb Ronaldo, en el màxim golejador de la història dels Mundials. És, per tant, una veu de referència en la selecció germànica. 

Després de l'exhibició contra l'Argentina, Klose ha alertat Espanya del potencial alemany tres dies abans del partit de semifinals que enfrontarà les dues seleccions. Tot i reconèixer el potencial de l'equip dirigit per Del Bosque -"és millor que Anglaterra i l'Argentina", ha dit-, Klose ha advertit que a diferència de l'Eurocopa del 2008, on la "roja" no va tenir rival, Espanya "no és ni imbatible ni invencible".

Alemanya va veure com el Paraguai complicava moltíssim les coses a una Espanya que, per moments, va revelar-se com un equip assequible, i això fa ser optimistes als teutons. A més -ha reconegut Klose- Alemanya ha millorat moltíssim des de la final continental de fa dos anys. Pel veterà davanter, les noves incorporacions alemanyes com Ozil, Müller -que, per cert, no podrà jugar per sanció- i Khedira han dotat Alemanya de més equilibri, actitud i ambició. Per Klose, David Villa és, ara mateix, l'home més determinant d'Espanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut