Alep

Venjances rebels a Síria després de conquerir punts estratègics d'Alep

Rebels sirians executen públicament un escamot de partidaris d'Al Assad després de conquerir diversos punts estratègics d'Alep. El president Al-Assad diu que en aquesta ciutat està en joc el futur de la nació.

RedaccióActualitzat
La violència a Síria s'ha desfermat ja en tots els bàndols, sovint de forma especialment brutal. Les venjances dels rebels han esclatat contra els partidaris del règim d'Al-Assad després de conquerir diversos punts estratègics d'Alep.

Els rebels es van acarnissar aquest dimarts en un escamot dels anomenats "Shabbiha", la milícia dels partidaris de Bashar al-Assad, acusada de violacions i matances. Una dotzena d'aquests combatents van ser capturats i executats públicament.

Primer, els rebels van recloure els milicians en una escola d'Alep que fan servir com a base. Però més tard es va posar de manifest l'odi entre els combatents de la guerra civil siriana.

Els capturadors van agafar quatre dels presoners i els van dur al pati. Les metralladores van descarregar centenars i centenars de trets contra homes desarmats, atordits i indefensos.

L'exèrcit lliure es queixa de l'arbitrarietat de les tropes d'Al-Assad, però la crueltat ha traspassat ja les línies del front.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut