Copa UEFA

València, Mallorca i Vila-real, classificats per als vuitens de final

El València s'ha imposat per 0-2 al camp del Besiktas d'Istanbul, en el partit de tornada de setzens de final de la Copa de la UEFA. Així doncs, els de Benítez, tot i jugar amb molts suplents, han aconseguit la victòria i el pas als vuitens de final d'aquesta competició. Els gols han estat d'Angulo i de Sánchez. El Mallorca, per la seva banda, també s'ha classificat per a la fase següent, tot i perdre avui per 0-1 amb l'Spartak de Moscou, ja que els de Luis Aragonés van vèncer per 0-3 en el partit d'anada. Per últim, el Vila-real s'ha imposat còmodament al Galatasaray, per 3-0.

Besiktas, 0 - València, 2 Tot i tenir només un 3-2 de l'anada, el tècnic del València ha presentat un equip de circumstàncies per enfrontar-se amb el Besiktas. Ha tingut la sort que Angulo ha marcat poc després de començar. Cañizares, Rufete, Baraja i Aymar celebraven el gol a la banqueta. I, en el minut 12 de la segona meitat, Sánchez ha sentenciat definitivament l'eliminatòria. Mallorca, 0 - S. Moscou, 1 En canvi, a Son Moix, el Mallorca ha passat més angúnies, tot i haver guanyat en l'anada, a Moscou, per 1-3. El jugador de l'Azerbaitjan Samedov ha marcat per a l'Spartak abans del descans i, en algunes fases de la segona meitat, el conjunt rus ha tingut els mallorquinistes contra les cordes. Vila-real, 3 - Galatasaray, 0 El Vila-real ha sentenciat l'eliminatòria contra el Galatasaray turc en quatre minuts, en la segona part. Només arrencar aquest segon període, Sonny Anderson ha superat Mondragon. I sense que el porter turc tingués temps de refer-se, Roger, amb un gran xut des del centre del terreny de joc, ha tornat a marcar.