UEFA

Victòries del Mallorca i el València a la UEFA, i empat del Vila-real amb el Galatasaray

El fred no ha estat un problema per al Mallorca, que s'ha imposat còmodament a l'Spartak de Moscou per 0-3. Amb aquest resultat, els de Luis Aragonés tenen pràcticament sentenciada l'eliminatòria. El Vila-real, per la seva banda, ha empatat a dos al camp del Galatasaray. En l'últim partit, el València ha guanyat a Mestalla, en imposar-se al Besiktas per 3-2.

Spartak de Moscou, 0 - Mallorca, 3 El Mallorca ha golejat per 0-3 un Spartak de Moscou molt poc ofensiu. Els de Luis Aragonés només han necessitat 18 minuts per assegurar-se pràcticament la presència en els vuitens de final de la Copa de la UEFA. El marcador l'ha inaugurat en el minut 67 el camerunès Samuel Eto'o, amb una bona acció personal. El segon gol no ha arribat fins al minut 80 de partit, quan Tony González ha perforat la porteria rival, després d'una assistència de Fernando Correa. Cinc minuts més tard, Perera ha brodat el resultat amb un gran gol. Galatasaray, 2 - Vila-real, 2 El Vila-real només ha pogut esgarrapar un empat a dos del camp del Galatasaray. Sony Andersson ha avançat els castellonencs en el minut 5, després d'un un contra un amb el porter Mondragón. Riquelme, en el minut 21, marcava el segon per al Vila-real. Cinc minuts més tard, César Prates llança aquest lliure directe que no refusa bé Pepe Reina i ho aprofita Murat per retallar distàncies en el marcador. Ja en la segona part, César Prates ha igualat el partit i ha deixat l'eliminatòria totalment oberta. València, 3 - Besiktas, 2 El València ha patit per imposar-se a Mestalla a l'equip turc, que s'ha avançat en el marcador en el minut 17, gràcies a un gol de Pancu. Sissoko, però, empatava el partit vuit minuts després. Però un altre cop Pancu avançava els visitants en el marcador en el minut 39. Els jugadors marxarien als vestidors amb empat a dos, gràcies al gol de Canobbio dos minuts abans del descans. En la segona part, semblava que no hi hauria gols, i ha estat ja en temps de descompte (94'), quan Navarro ha fet el 3-2 definitiu.