Un cotxe aturat per la pedra en una de les carreteres afectades
Un cotxe aturat per la pedra en una de les carreteres afectades
Girona

Una nova tongada de pluges torrencials i pedra deixa inundacions i problemes, aquest cop al Gironès

RedaccióActualitzat

Tercera jornada consecutiva amb les pluges torrencials com a protagonistes. Aquest divendres, les tempestes molt intenses en poca estona van afectar especialment el Gironès. En poblacions com Celrà, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i la mateixa ciutat de Girona hi va haver inundacions, pedregades i carreteres tallades.

L'afectació més important va ser a l'AP-7 a l'altura de Girona. La pluja i la calamarsa van ser tan intenses que els cotxes van passar de circular a poc a poc a quedar completament aturats. L'autopista va quedar tallada durant 10 minuts.

A Campdorà van caure 65 litres en només una hora. Els bombers van haver de rescatar dues dones atrapades dins un cotxe. El rec es va desbordar, va complicar el trànsit de vehicles i l'aigua va entrar a les cases pròximes.

A Girona, molts carrers tallats, pedregada ben visible a la calçada i els accessos a Montjuïc, per exemple, molt complicats. La Nacional II va quedar aturada entre Sant Julià de Ramis i Medinyà. Així estava Bordils. Era impossible de distingir entre vorera i calçada.

I a Celrà, l'aiguat també va complicar la vida als conductors. Dos pams d'aigua i gran quantitat de pedra acumulada als marges. Talls de circulació a la C-66 i moltes dificultats també en els passos soterrats com aquest.

A la nit, ja sense pluja, es van poder reobrir carreteres i recuperar la normalitat.

Ara, la pertorbació ja s'acaba i el temporal marxa cap al nord-oest. Tot i això, les imatges de la tempesta encara perduren. Aquestes són les que ens van enviar els nostres usuaris:


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut