Nova York

Una empresa de Nova York lloga gossos per passar el dia

Els ciutadans de Nova York tenen una excusa menys per sentir-se sols al cor de Manhattan si el que volen és companyia, perquè ja poden llogar-la. L'empresa Serious Flexpet ofereix la possibilitat de pagar per disposar d'un gos, a triar entre diverses races, durant un dia o fins i tot un mes.

Actualitzat
"Mirem de no referir-nos-hi com a lloguer, preferim el terme 'préstec'", explica el portaveu del negoci, Chris Haddix, encara que disposar d'un animal per unes hores té un preu. La tarifa diària puja a 40 dòlars, però també hi ha l'opció mensual de 150 dòlars.

Haddix anima a provar el servei que ofereix Serious Flexpet a tots els novaiorquesos que no tenen temps d'ocupar-se d'un animal o que no volen la responsabilitat de tenir-ne cura. Això sí, tots els propietaris temporals han de passar una entrevista prèvia i fer un curset.

Els clients també hi han dit la seva. Stacy Faulner hi troba "una mica de companyia per a les passejades, per no estar sola". Altres consideren que estan "comprant amor per una hora", que és "una mena de prostitució canina" o que els costaria molt retornar l'animal després de conviure-hi un temps.

La iniciativa és nova a Nova York, però no als Estats Units. La companyia Serious Flexpet també té oficines a les ciutats californianes de Los Angeles i San Diego, on ja es llogaven gossos per períodes de temps.
Anar al contingut