Captura de l'anunci de l'aplicació a Google Play
Captura de l'anunci de l'aplicació a Google Play
Lleida

Una empresa de Lleida crea un aplicació per avaluar com és de corrupta una persona

Una empresa lleidatana crea una aplicació que, mitjançant un test, permet avaluar com és de corrupta una persona. Està disponible des d'aquesta setmana i de moment l'han feta en castellà, però ja en preparen versions en català i anglès.

RedaccióActualitzat
Una empresa de Lleida ha creat una aplicació per a mòbils i tauletes Android que permet avaluar com de corrupta és una persona. Està disponible des d'aquesta setmana i de moment l'han feta en castellà, però des de Plunge Interactive ja en preparen versions en català i anglès.

"Ets corrupte?"
pretén que l'usuari es posi en el lloc d'un polític i li proposa un test amb diverses situacions, a les quals ha de contestar optant per una de les tres opcions proposades. Per exemple, pregunta què faries si et donen per endavant les preguntes d'una oposició o si accediries a rebre algun benefici a canvi d'atorgar a algú un contracte.

L'aplicació també permet comparar-se amb els amics per veure qui és més corrupte o més honest i saber en quins països els usuaris de l'aplicació tenen un nivell de corrupció més elevat.

Anar al contingut