Marc Pinsach ha aconseguit l'onzena posició en la Vertical Race de Courchevel (Foto: @pinsachmarc).
Esquí de muntanya

Un virus estomacal relega Kilian Jornet a la 18a posició de la Vertical Race de Courchevel

La Vertical Race disputada a Courchevel corresponent a la segona prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya ha comptat finalment amb la presència de Kilian Jornet. L'atleta català, que s'havia retirat dissabte de la carrera individual per una gastroenteritis, ha finalitzat divuitè.

Actualitzat

La Vertical Race disputada a Courchevel corresponent a la segona prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya ha comptat finalment amb la presència de Kilian Jornet. L'atleta català, que s'havia retirat dissabte de la carrera individual per una gastroenteritis, ha optat per disputar la prova tot i el virus estomacal que pateix des de dijous. Tot i acabar divuitè a més d'un minut del primer classificat, l'italià Damiano Lenzi, el de la Cerdanya ha manifestat que "m'alegro d'haver pogut córrer la prova per sumar alguns punts i veure que ja m'estic recuperant".

Amb aquest resultat Kilian es situa desè en la classificació general. L'italià Manfred Reichegger ocupa la primera posició del campionat, seguit pel seu compatriota Robert Antonioli.

Pinsach, millor català de la prova

Per la seva banda, el català Marc Pinsach ha assolit l'onzena posició en la Vertical Race, que se suma a la desena posició del dissabte en la carrera individual. Pinsach ha escalat amb aquests resultats fins a la dissetena posició en el rànquing de la Copa del Món. Tot i que el català considera que "ha estat un bon cap de setmana i s'ha fet un pas endavant en la classificació", entén que la gran igualtat entre els esquiadors suposarà que la regularitat sigui clau per a fer-se amb el títol. La tercera cita de la Copa del Món és el proper cap de setmana a Pitturina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut