Dos bombers i un policia a la porta d'entrada del pis on aquest 19 de desembre del 2016 hi ha hagut un incendi a Blanes (Selva). Pla mig. (hori…
Dos bombers i un policia a la porta d'entrada del pis on aquest 19 de desembre del 2016 hi ha hagut un incendi a Blanes (Selva). Pla mig. (horitzontal)
Blanes

Un veí de Blanes i un policia, intoxicats en l'incendi en un habitatge

Actualitzat

ACN Blanes.- Dues persones han resultat intoxicades en un incendi que hi ha hagut aquesta matinada de dilluns en un pis del barri dels Olivers de Blanes, a la Selva, situat entre els Pins i la Plantera. Es tracta d'un veí que era al pis, que ha hagut de ser traslladat a la cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós després d'haver inhalat monòxid de carboni i que ja ha estat donat d'alta, i d'un policia que participava en el dispositiu i que s'ha pogut recuperar al lloc dels fets, sense necessitat de traslladar-lo a un centre hospitalari. Un total d'onze dotacions dels cossos d'emergència i seguretat s'han desplaçat fins al pis sinistrat i han evacuat preventivament els veïns del replà, que posteriorment han pogut tornar a casa.

L'avís s'ha rebut a través d'una trucada al telèfon d'emergències 112 a dos quarts de quatre de la matinada d'aquest dilluns. Fins al lloc, s'hi han desplaçat quatre dotacions de Bombers, dues ambulàncies del SEM, tres de la Policia Local de Blanes i 2 dels Mossos d'Esquadra. Durant les tasques d'extinció del foc també s'ha evacuat de manera preventiva els veïns del replà del pis sinistrat. A conseqüència del fum, hi ha hagut dos intoxicats lleus. Es tracta d'un veí que era al pis, que ha hagut de ser traslladat a la cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós després d'haver inhalat monòxid de carboni i que aquest matí ja ha rebut l'alta, i d'un policia que participava en el dispositiu i que ha estat atès al mateix lloc, sense que calgués traslladar-lo a cap centre hospitalari. Tot apunta que l'incendi s'ha originat a la cuina. L'inquilí del pis s'hauria adormit mentre tenia alguna cosa al foc i s'ha despertat pel fum. A causa del sinistre, la cuina ha quedat molt malmesa, i la resta del pis ha patit les conseqüències del fum, que també ha afectat una petita part del sostre del replà i la porta d'accés al pis. Les tasques d'extinció del foc han acabat a tres quarts de cinc de la matinada i els veïns desallotjats han pogut tornar a casa.

Anar al contingut