Roma

Un mort i un centenar de ferits en un xoc de metros a Roma

Un mort i un centenar de ferits, sis dels quals els han hospitalitzat en estat greu, és el balanç provisional del xoc de trens al metro de Roma. L'accident ha passat a prop de l'estació de la Piazza Vittorio, al centre de la capital. Segons les primeres informacions de la investigació, el comboi que circulava ha xocat contra un altre que estava aturat perquè s'havia espatllat.

Actualitzat

A la capital italiana només hi ha dues línies del metro. La A i la B, que cobreixen Roma en forma de creu. Construir més línies de metro és complicat en una ciutat amb un subsòl tan ple de restes històriques com és Roma.

L'accident s'ha produït a la cèntrica estació de Piazza Vittorio Emmanuelle. Diversos testimonis coincideixen en la versió dels fets. Asseguren que un comboi que entrava n'ha envestit, a alta velocitat, un altre que estava aturat a la plaça Vittorio. Eren dos quarts de 9 del matí.

La morta és una dona de 30 anys, passatgera. L'alcalde de Roma, Walter Veltroni, ha anat de seguida al lloc de l'accident. Ha promès aclarir aviat els fets. La línia A, la més llarga de les dues de la ciutat, continua sense servei.


VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut