Un indigent troba les claus d'una moto al terra i deixa una nota al propietari perquè les vagi a recollir
Un indigent troba les claus d'una moto al terra i deixa una nota al propietari perquè les vagi a recollir
Múrcia

Un indigent torna les claus d'una moto al propietari i el seu gest es fa viral

La història ja compta amb més de 4.000 comparticions i més de 15.000 likes al Facebook

RedaccióActualitzat

En Pedro Teruel és un noi murcià de 27 anys que aquest dilluns va perdre les claus de la seva moto en un carrer de la ciutat. Quan se'n va adonar i creia que ja no les recuperaria, va trobar, a sobre de la moto, una nota amb un missatge escrit a mà que deia:

"Hola, em dic Paco. Tinc les claus de la teva moto. No et preocupis, estic al carrer Comuneros fins a les 7 i visc a Jesus Abandonado."

Després de llegir-ho, el jove va anar a buscar el desconegut destinatari i va conèixer el Paco Hernández, un indigent que quan anava cap al menjador social Jesús Abandonado va trobar les claus al costat de la moto i va fer el que considerava més normal: guardar-les fins que el propietari les anés a recollir.

La història s'ha conegut perquè el mateix Pedro Teruel l'ha compartit al seu compte personal de Facebook dient que el que ha fet en Paco és "una bonica lliçó per a tots". En la publicació, en Pedro explica també que a l'indigent li va costar acceptar els diners que li va voler donar agraint-li així el meravellós gest que havia tingut. L'entranyable història ja ha aconseguit a Facebook més de 15.000 likes i 4.000 comparticions.

Anar al contingut