Els gos ha estat abatut pels Mossos d'Esqudra després d'intentar reduir-lo
Els gos ha estat abatut pels Mossos d'Esqudra després d'intentar reduir-lo
Barcelona

Un gos descontrolat ataca 9 persones i és abatut per la policia a Barcelona

L'incident ha passat a Collblanc, al límit entre Barcelona i l'Hospitalet, i el gos ha estat abatut a les Corts, prop d'una escola

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han abatut a trets aquest migdia un gos de raça potencialment perillosa que estava fora de control a Collblanc, la zona limítrofa entre Barcelona i l'Hospitalet. El gos havia atacat almenys 9 persones, entre altres la seva propietària i un policia.


Segons han explicat fonts dels Mossos, el gos, una barreja de pitbull i pastor alemany, anava sense morrió, sense corretja i estava descontrolat atacant altres gossos. L'incident ha començat al carrer Francesc Layret amb la carretera de Collblanc i el gos ha començat a córrer per la Travessera de les Corts, en direcció a Barcelona.

Els agents han intentat capturar l'animal amb un llaç especial, però ha estat impossible reduir-lo. En l'intent ha mossegat un dels mossos a la mà.

Davant de la imminència de la sortida dels nens d'una escola pròxima, els Mossos han optat per sacrificar-lo disparant-li amb l'arma reglamentària després d'haver pres mesures de seguretat.

 

Anar al contingut