La corporació municipal encapçalada per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros (al centre), durant l'acte de rebuig a l'atropellament mortal …
La corporació municipal encapçalada per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros (al centre), durant l'acte de rebuig a l'atropellament mortal de dues dones a la LL-11, el 28 de setembre de 2015. (Horitzontal)

Un centenar de persones es concentra a la plaça Paeria per rebutjar l'atropellament mortal de dues dones a la LL-11

Lleida (ACN).- Un centenar de persones s'ha concentrat a les dotze del migdia a la plaça Paeria per fer dos minuts de silenci en senyal de condol i rebuig a l'atropellament mortal que va acabar amb la vida d'una jove de 25 anys i una dona de 51 anys ahir diumenge a la via d'accés a la ciutat, la LL-11. El president de l'Associació de Veïns dels Magraners, Juan Gallardo, el barri d'on eren les dues víctimes, ha dit que estan ''consternats i en estat de xoc''. Ha afegit que encara no s'ho acaben de creure i ha recordat que eren dues veïnes molt implicades amb el barri i la jove fins i tot havia estat pubilla. El conductor que les va atropellar mentre creuaven un pas de vianants anava begut.

Actualitzat
Anar al contingut