Un camió amb 200 porcs bolca a la C-14 a Vila-seca
Un camió amb 200 porcs bolca a la C-14 a Vila-seca
Vila-seca

Un camió carregat amb 200 porcs bolca a la C-14 a Vila-seca

El conductor n'ha sortit il·lès, mentre que alguns porcs atrapats han resultat ferits o morts

Actualitzat

Un camió que transportava més de 200 porcs ha bolcat aquest dimecres al mati a la carretera C-14, a Vila-seca, al Tarragonès. L'accident ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa, però cap a les 12 ja s'ha obert pas alternatiu. El conductor ha resultat il·lès.

L'avís dels fets s'ha rebut a les 11.08 i ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Aproximadament cap a 2/4 d'una del migdia, ja s'ha pogut obrir un carril a la circulació i només quedava un carril tallat en cada sentit.

 

 

El vehicle, de l'empresa La Perna de Benabarre, ha perdut l'equilibri després de passar per la rotonda que uneix l'A-7 i la C-14, i ha quedat bolcat sobre la mitjana quan circulava en direcció a Reus.

Rescat dels porcs

En els primers moments, els animals han envaït algun carril de la circulació, però ràpidament se n'ha contingut una norantena entre les tanques de formigó. La resta de porcs han quedat atrapats a l'interior del vehicle i alguns d'ells han mort.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir per rescatar els animals i remullar els exemplars ferits.

            
Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Vila-seca s'han fet càrrec dels desviaments i de la regulació del trànsit a la via.

Després ha vingut un altre camió per carregar els animals, així com el servei de grua per remolcar el vehicle sinistrat.


ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut