Jerusalem

Un aparell permet triar el sexe del bebè abans d'engendrar-lo

Dues investigadores israelianes han dissenyat un aparell que ajudarà als futurs pares a escollir si volen que el seu fill sigui nen o nena, fins i tot abans de mantenir relacions sexuals per engendrar-lo, ha informat el diari "Yediot Aharonot". El nou aparell mesura el nivell d'acidesa i basicitat en els òrgans sexuals de la dona i, d'acord amb el seu nivell, els pares podran saber quines són les possibilitats de tenir un fill o una filla si en aquell moment intentessin concebre'l. Les investigadores asseguren que el seu aparell té una exactitud del 75%, basant-se en el fet que les probabilitats de tenir una nena són molt més elevades quan el nivell d'acidesa és més alt, és a dir, abans d'ovular.

Actualitzat
Per tant, si la voluntat dels pares és tenir un nen, els recomana que mantinguin relacions sexuals després de l'ovulaciò, quan l'acidesa baixa als òrgans de la dona, i seguir-ho intentant cada vegada que vegin que baixa el nivell.

El diari assegura que aquest és el primer aparell d'aquesta mena al món, però no revela si el centre acadèmic n'ha iniciat el procés de comercialització.
Anar al contingut