Lleida

Un accident de trànsit acaba amb una baralla i denúncies creuades entre el conductor i agents de la Guàrdia Urbana a Lleida

Un jove va tenir un accident lleu de trànsit i va requerir la presència de la policia per fer els papers. Però el que havia de ser un simple tràmit va acabar en un enfrontament amb diversos lesionats. Ara, totes dues parts s'han encreuat denúncies. La Guàrdia Urbana ha portat el cas a la fiscalia i El-Ayane ha denunciat al jutjat els agents.

RedaccióActualitzat
A Lleida, una baralla entre un jove de 27 anys i la Guàrdia Urbana acaba amb denúncies creuades. Zaouhair el-Ayane va tenir un accident lleu de trànsit i va requerir la presència de la policia per fer els papers. Però el que havia de ser un simple tràmit va acabar en un enfrontament i el noi hauria acabat amb el cos ple de morats i amb un dit trencat a la mà dreta, entre altres lesions. Segons El-Ayane, després de l'accident, va trucar per reclamar la presència de la Guàrdia Urbana i, com que va trigar a venir es va posar nerviós. En arribar els agents, va discutir en àrab amb la seva germana, que també anava al cotxe, juntament amb el seu pare. La policia, ha assegurat, va demanar reforços i dues patrulles més van anar al lloc dels fets i van reduir el jove, al qual haurien les lesions. Zaouhair el-Ayane ha explicat que li van donar cops de puny a la cara i al braç, i fins i tot li van posar les sabates sobre el cap mentre li deien paraules racistes.

La versió de la Guàrdia Urbana és completament diferent. Assegura que Zaouhair el-Ayane no els va voler donar la documentació per fer el comunicat amistós de l'accident i que, en un moment donat, va agredir un agent, cosa que va provocar que la patrulla demanés reforços. En aquesta línia, l'alcaldessa accidental de Lleida, Sara Mestres, ha explicat: "En demanar reforços es va posar més nerviós i la germana i el pare van començar a cridar els agents de la Guàrdia Urbana. El senyor li va donar un cop de puny a un agent i va començar a maltractar-lo i a mossegar-lo".

La baralla va acabar amb els tres membres de la família detinguts i amb diversos agents lesionats, segons la policia. Ara, totes dues parts s'han encreuat denúncies. La Guàrdia Urbana ha portat el cas a la fiscalia i El-Ayane ha denunciat al jutjat els agents.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut