Tres persones moren en un accident múltiple a l'N-340 a l'altura del Vendrell

Un camió ha fet la tisora i ha col·lidit amb dos turismes

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en un accident de trànsit a l'N-340, a l'altura del Vendrell, aquest diumenge a la tarda.

Un camió amb dos semiremolcs que circulava en sentit sud per l'N-340 a l'altura del Vendrell, poc abans de les cinc de la tarda, ha perdut el control i ha fet la tisora.

A conseqüència d'això, ha envaït el carril contrari i ha xocat contra dos turismes.

El primer vehicle és el que ha rebut l'impacte més fort, frontal, i ha quedat gairebé destrossat. N'han mort els tres ocupants: el conductor, de 35 anys, i dues dones de 55 i 86 anys.

 

Al segon cotxe implicat, hi viatjaven un matrimoni i el seu fill, que han resultat ferits de poca gravetat i han estat traslladats a l'Hospital Comarcal del Vendrell

 

Segons fonts de la investigació, el conductor del camió ha donat negatiu en el control d'alcohol i drogues i tot apunta que no sobrepassava els límits de velocitat. Falta comprovar si superava els límits de tonatge que podia transportar.
 

Arran de l'accident s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat -que han participat en l'excarceració dels ferits i les víctimes-, i quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Aquest és un cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes. Dissabte, dues noies van morir en caure el cotxe en què anaven des de la rotonda del centre comercial Les Gavarres, de Tarragona, fins a l'A-7. El conductor està ferit greu.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut